Laat het Junior Energiecoach bos groeien.
Doneer een boom of verzilver je code. Dan wordt het bos ook een beetje van jou.

Haagbeuk

De Europese Haagbeuk is relatief droogte-, en windbestendig en ook redelijk tolerant wat klimaatveranderingen betreft. Een goede match voor Nederland, een land met veel wind en nattigheid.

€13,99
productnummer JECB01

Hazelaar

We kennen ze allemaal, hazelnoten! De Hazelaar is de boom die de nootjes groeit die wij als mensen maar ook eekhoorns en muisjes zo lekker vinden. Niet zo dol op nootjes? Het schijnt dat een hazelnootje beschermd tegen boze geesten.. Geen garantie hoor!

€13,99
productnummer JECB02

Els

Ben jij een echte waterrat? Zoek niet verder! De Els is de perfecte match voor jou. Deze boom is dol op water. Het hout van de Els wordt namelijk sterker wanneer het groeit in met water verzadigde grond. Handig in een land als Nederland natuurlijk. Wist je dat om die reden een groot deel van Venetie is gebouwd op Elspalen?

€13,99
productnummer JECB03

Vogelkers

Prachtig en bekend om de heerlijke amandelgeurende bloesem, de Vogelkers. In het voorjaar maken veel insecten graag een ommetje om te snacken van deze bloesem vol met nectar.

€13,99
productnummer JECB04

Beuk

De Beuk is een van nature grote boom waar je gegarandeerd van onder de indruk zult zijn. Het is een geduldige boom die bekend staat om zijn soepele zilverkleurige bast, zijn korte stam en zijn grote kroon die, wanneer de Beuk de ruimte en het zonlicht krijgt, ver in de hoogte en breedte groeit. Ze zeggen niet voor niets de Beuk erin ;)

€13,99
productnummer JECB05

Fladderiep

De Fladderiep is met zijn glanzende donkergroene blad relatief zeldzaam en is graag onderdeel van een koel en gemengd loofbos. Een kieskeurige ‘eter’ is het boompje wel met een duidelijke voorkeur voor water-, en voedselrijke grond.

€13,99
productnummer JECB06

Er zijn al meer dan 7.500 Junior Energiecoaches in heel Nederland. Samen voerden ze al zo'n 14.000 acties uit om energie te besparen. En omdat het gewoon leuk is: ons spel krijgt keer op keer dikke energieduimen van de deelnemers. Met energie kun je lachen!