1.250+ bomen in ons eigen Junior Energiecoach bos

Plant een boom en je maakt de wereld een stukje beter. Daarom heeft Junior Energiecoach een eigen bos. Hoe tof is dat? De eerste bomen van ons bos zijn in maart aangeplant in het Vechtdalse bos bij Hardenberg. We begonnen zelf met 1.000 jonge boompjes die nog flink gaan groeien. En er zijn ook al 281 extra boompjes gedoneerd. Ons plan is dat het bos elk jaar groter wordt. En als je wilt kun je ons daarbij helpen door ook een boom te doneren.

Neem een kijkje in ons bos

Ben jij al Junior Energiecoach? Dan is het bos ook een beetje van jou. Via de speciale website kun je ons bos online bezoeken en kom je te weten welke bomen er groeien en welke dieren je er kunt tegen komen.

Maar het is natuurlijk nog leuker zelf te komen kijken hoe de bomen groeien en welke dieren je kunt ontdekken. Je kunt er heerlijk wandelen en spelen. Dus kom gerust langs en wie weet kom je Nico, onze boswachter ook tegen.

Geplant door Treemendo

Bij Junior Energiecoach hebben we meer verstand van energie dan van bomen. Daarom werken we voor ons bos samen met Treemendo. Zij zorgen ervoor dat het Junior Energiecoach bos wordt geplant en dat je alles online kunt volgen.

Image

Jouw eigen boom in het Junior Energiecoach bos!?

Wil je helpen om het Junior Enegiecoach bos te laten groeien? Doneer dan een boom.
Je kunt zelf kiezen uit verschillende soorten bomen. Ontdek welke boom het beste bij jou past.
  Kies een boom > ga naar je winkelmandje/kruiwagen > gebruik de kortingscode JEC
Wij zouden het superfijn vinden. En het bos wordt dan ook een beetje van jou.