Meedoen als bedrijf

Junior Energiecoach is voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Samen met hun gezin gaan ze met korte opdrachten op een speelse en praktische manier aan de slag met energiebesparing. Goed voor het milieu én goed voor de portemonnee.

Samen maken we de wereld een beetje beter

We vinden het belangrijk dat Junior Energiecoach zo laagdrempelig mogelijk is. Daarom is het spel gratis voor de deelnemers. De kosten worden betaald door organisaties die ons project een warm hart toedragen. Bijvoorbeeld omdat ze het belangrijk vinden dat kinderen leren over energie en milieu. Zonder de bijdrage van onze partners en vrienden zou Junior Energiecoach niet kunnen bestaan.

Ook vriend worden?

Wil je kinderen laten ontdekken dat bezig zijn met energie super tof is en ondertussen invulling geven aan je MVO-beleid? Word dan vriend van Junior Energiecoach. Neem contact op voor de mogelijkheden; samen maken we Junior Energiecoach nog leuker en leerzamer voor nog meer gezinnen!

"Een initiatief waar het hele gezin aan mee kan doen. Met kinderen in de hoofdrol. En ook vóór kinderen, want zij hebben de toekomst. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met aandacht voor energie. Daarom krijgt Junior Energiecoach mijn steun."

Ruud Koornstra
Nationale Energiecommissaris