Junior Energiecoach zou niet bestaan zonder de inzet van een gemotiveerd team en de onmisbare bijdrage van tal van partners en vrienden. We zijn er trots op dat zo veel organisaties laten zien dat energiebesparing leuk én belangrijk is. Samen willen we de wereld een beetje beter maken.

Over ons

Arjan Lucius
Arjan LuciusGrondlegger
“Concepteigenaar en duurzame doener.” Bedenker van Junior Energiecoach en als ervaren projectleider eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van Junior Energiecoach. Je contactpersoon en aanspreekpunt.
Michiel Hoving
Michiel Hoving“creatief meester”
“Animator, muzikant, kunstenaar.” Met zijn vakkundigheid en creativiteit verantwoordelijk voor de animaties en illustraties van Junior Energiecoach.
Hans Blaettler
Hans Blaettler“online geweten”
“Webdesigner en muzikant.“ Staat op geheel eigen en inspirerende wijze aan de lat voor webdesign, -communicatie en vormgeving van verschillende producten voor Junior Energiecoach.

Partners

Junior Energiecoach werkt voor de editie winter 2021 in opdracht van en in nauwe samenwerking met de volgende organisaties:

Gemeente Groningen
Energieloket Groningen
Gemeente Duiven
Gemeente Westervoort
Samen 1nergie
Gemeente Harderwijk
Gemeente Het Hogeland
Gemeente Westerkwartier
Gemeente Eemsdelta
Energie in Opsterland
Gemeente Opsterland
Gemeente Smallingerland
Duurzaam Smallingerland
Thuisbesparen & Gemeente Ooststellingwerf
Aa en Hunze
Gemeente Voorst
Gemeente Olst-Wijhe
Gemeente Zeewolde
Gemeente Hof van Twente
Stichting Viverion
Wonen Delden

Vrienden

Wij willen ieder gezin de kans geven om met ons mee te doen zodat iedereen ontdekt dat bezig zijn met energie leuk is! Ook werken we altijd aan het verbeteren en nog leuker maken van Junior Energiecoach. De vrienden van Junior Energiecoach helpen mee om dit mogelijk te maken.

Enexis Huis
GasTerra
Heijmans