Laat het Junior Energiecoach bos groeien.
Doneer een boom of verzilver je code. Dan wordt het bos ook een beetje van jou.

Al 4.500+ Junior Energiecoach bomen.

Plant een boom en je maakt de wereld een stukje beter. Daarom heeft Junior Energiecoach een eigen bos. En een tweede locatie is er sinds kort ook bij Eelde-Paterswolde. Hoe tof is dat?
De eerste 1.000 bomen van ons bos hebben we in maart 2021 aangeplant in het Vechtdalse bos bij Hardenberg. Jonge boompjes die nog flink gaan groeien. We blijven natuurlijk doorgaan. Zo planten we voor iedere nieuwe opdracht 5 extra bomen. En fans van Junior Energiecoach hebben al meer dan 600 boompjes gedoneerd!
En we maken niet alleen Nederland een beetje groener. We helpen ook mee met aanplanten van bomen in Kenia. Inmiddels al 2.000.

Neem een kijkje in ons bos

Ben jij al Junior Energiecoach? Dan is het bos ook een beetje van jou. Via de speciale website kun je ons bos online bezoeken en kom je te weten welke bomen er groeien en welke dieren je er kunt tegen komen.

Maar het is natuurlijk nog leuker zelf te komen kijken hoe de bomen groeien en welke dieren je kunt ontdekken. Je kunt er heerlijk wandelen en spelen. Dus kom gerust langs en wie weet kom je Nico, onze boswachter ook tegen.

Jouw eigen boom in het Junior Energiecoach bos!?

Wil je helpen om het Junior Energiecoach bos te lagen groeien? Doneer dan via onze bomenwinkel een boom. Wij zouden het superfijn vinden en het bos wordt dan ook een beetje van jou. Je kunt zelf kiezen uit verschillende soorten en ontdek welke boom het beste bij jou past. In de bomenwinkel kun je ook de speciale tegoedbon voor een Junior Energiecoach Boom verzilveren.

Image

Geplant met Treemendo en Club Kakatua

Bij Junior Energiecoach hebben we meer verstand van energie dan van bomen. Daarom werken we voor ons bos in Nederland samen met Treemendo. Zij zorgen ervoor dat het Junior Energiecoach bos wordt geplant en dat je alles online kunt volgen.
Voor de bomen aanplant in het Kenia werken we samen met Club Kakatua aan hun super mooie missie Make Africa Green Again.