Voor alle Junior Energiecoaches en Junior Klimaatcoaches een boom

Plant een boom en je maakt de wereld een stukje beter. Een extra stukje natuur, wat meer verkoeling en natuurlijk ook extra opname van CO2 uit de lucht. Daarom planten we vanaf najaar 2023 voor iedere deelnemer aan Junior Energiecoach en Junior Klimaatcoach een boom.

Wij plantten al

0

bomen voor jullie

Onze bomen in Kenia

Onze bomen in Nederland

Image

Het Junior Energiecoachbos in Nederland

In 2021 plantten we de eerste 1000 Junior Energiecoach bomen in Het Vechtdalse bos bij Hardenberg. Begin 2023 kwam daar een tweede locatie bij: Het Tonckens bos bij Westervelde. In totaal hebben we bijna 2.700 Junior Energiecoach bomen in Nederland laten aanplanten voor jullie. En wist je dat onze fans ook meehielpen? Zij doneerden meer dan 600 Junior Energiecoach boompjes! Daar zijn we super dankbaar voor. Staatsbosbeheer en De Bosgroepen Noord-Oost Nederland gaan nu samen zorgen dat de jonge boompjes gezond groot worden.

Junior Energiecoach bomen en Junior Klimaatcoach bomen in Kenia

Voor het aanplanten van de bomen buiten Nederland werken we nu verder met Club Kakatua. Een toffe club mensen. Met hen gaan we onze droom realiseren om voor iedere Junior Energiecoach en Junior Klimaatcoach een boom te planten. Het mooie is dat we Kenia zo ook gelijk een stukje groener en leefbaarder. Er staan daar voor jullie al 8.387 bomen te groeien en we zijn pas net begonnen.

Planten met Club Kakatua en Treemendo

Bij Junior Energiecoach hebben we meer verstand van energie dan van bomen. Daarom werken we voor het planten van bomen graag samen met anderen. We begonnen in 2021 met het planten van Junior Energiecoach bomen in Nederland samen met Treemendo. Tegenwoordig werken we zoals je kon lezen samen met Club Kakatua zodat we nog meer bomen kunnen planten op ander plekken in de wereld.